YHTEYSTIEDOT

Puh: +358 (0)40 760 0557
sanna.svahn@svahn.fi

 

KOULUTUS

LLB (Hons) Exempting, LPC
CEFA
Asianajaja

Kuka olen?

Olen asianajaja, 2 tyttölapsen äiti, bloggaaja, kirjailija ja yrittäjä.

Valmistuin juristiksi Englannissa, jossa opiskelin ja työskentelin 6 vuotta. Välissä opiskelin vaihdossa myös Ruotsissa. Suomeen palasin lopulta vuonna 1999 ja täällä suoritin ensin rahoitusanalyytikon tutkinnon (CEFA) ja myöhemmin äitiyslomalla ollessani asianajajatutkinnon.

Mistä kaikki alkoi?

Yrittäjyyteni alkoi 2011 hoitovapaalla ollessani ja miettiessäni paluuta silloiseen työpaikkaani. Kaipasin tuolloin vahvasti muutosta. Halusin työn, jossa voin kokea auttavani ja vaikuttavani asiakkaisiin positiivisesti, ja jossa voin itse päättää työtuntini ja sen, mitä teen. Kun pitkät työmatkat pitkine työpäivineen poissa perheen parista eivät houkutelleet alkuunkaan, sain kuningasidean ryhtyä yrittäjäksi! Ja kuinkas ollakaan, mahdollisuus auttaa ja vaikuttaa, ja vapaus tehdä sitä mitä haluaa ja miten haluaa, toteutui koko yltäkylläisyydessään!

Tavoitteeni on alusta alkaen ollut tuoda lainopilliset palvelut kaikkien saataville asiakkaan maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Asiakaskuntani muodostuukin täysin kansainvälisistä ja ulkopaikkakuntalaisista asiakkaista.

Vuodesta 2014 olen toiminut liki täysin virtuaalisesti, eli siten, että toimeksiannot hoituvat puhelimitse ja sähköpostitse, asiakasta kasvotusten tapaamatta. Ainoan poikkeuksen tästä muodostavat oikeudenkäynti-asiakkaat, joiden kanssa tapaamme toki käräjäoikeudessa ja pesänjakotilaisuudet. Tästä uudesta toimintatavasta onkin tullut erityisen paljon positiivista palautetta joustavuutensa ja tehokkuutensa vuoksi.

Kuka olen oikeasti, eli mitä et minusta tiennyt…

Suhtaudun elämään optimistisesti ja positiivisesti ja olen mielestäni suvaitsevainen. Lapseni ovat parhaat opettajani tässä elämässä ja koen myös vahvasti, että jokainen vastaan tullut ihminen ja tapahtuma on tehnyt minusta vahvemman ja paremman ihmisen.

Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä lähinnä lenkkeily ja kuntosali ja pitkät juoksulenkit ja maratonit haastavat sekä mieltä että kehoa silti tarjoten aikaa omille ajatuksille ja hiljentymiselle.

Tavoitteenani on jatkuvasti kehittää itseäni siten, että olen parempi ihminen, äiti, ystävä ja asianajaja tänään kuin mitä olin eilen.