Asianajotoimisto Svahn Oy on yksi Suomen ainoista täysin perintöoikeudellisiin asioihin keskittyneistä asianajotoimistoista. Palvelumme kattavat kaikki perintöoikeudellisiin asioihin liittyvät toimeksiannot kotimaisista toimeksiannoista monikansallisiin toimeksiantoihin. Palvelemme asiakkaitamme asiakkaan maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Sanna Svahn - Asianajaja

YHTEYSTIEDOT

Varaa aika neuvotteluun

 

KOULUTUS

LLB (Hons) Exempting (incl. LPC) / UK
CEFA (Certified European Financial Analyst)
Asianajaja

TIETOA

Sanna Svahn on Asianajotoimisto Svahn Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Sannalla on 20 vuoden kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä perhe- ja perintöoikeudellisista asioista. Asianajajaksi hän valmistui 2013.

Sanna toimii tällä hetkellä pääosin pesänselvittäjänä ja pesänjakajana. Mikäli hän ei itse toimi pesänjakajana, toimii hän usein avustajana haastavammissa tapauksissa, joihin sisältyy joko monimuotoista omaisuutta, korkeaa nettovarallisuutta tai kansainvälistä elementtiä. Sanna myös vastaa kaikista kansainvälisistä asiakkaistamme ja toimeksiannoistamme.

Sannalla on lainopillinen ylemmän asteen erikoistutkinto Englannista (L.LB (Hons) Exempting) vuodelta 1999. Lisäksi hän on opiskellut oikeustiedettä Ruotsissa ja suorittanut Suomessa Asianajajatutkinnon.

Sannalle tärkeintä on asiakkaan kanssa toimivan yhteistyön varmistaminen. Molemminpuoleinen luottamus asiakkaan kanssa onkin hänelle ensisijaisen tärkeää. Sanna on helposti lähestyttävä ja tehokas asioiden hoitamisessa.

Sanna pyrkii ensisijaisesti aina sovinnon saavuttamiseen asiassa, mutta antaa kaikkensa asioissa, jotka päätyvät pesänjakajan tai tuomioistuimen ratkaistavaksi.

Sanna kirjoittaa kotisivuillamme, esiintyy kotisivujemme videoilla ja toimii puhujana erinäisissä tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä haastatellaan usein aikakausilehtiin ja kirjoihin sekä esiintyy podcasteissä, televisiossa ja erinäisissä lainopillisia aiheita käsittelevissä artikkeleissa ja julkaisuissa.

Sanna on toiminut Asianajajaliiton sääntelytyöryhmän jäsenenä ja Valvontalautakunnassa. Asianajajaliitto nimesi 100 – vuotisjuhlissaan Sannan yhdeksi 100:sta oikeusvaikuttajasta ja yhdeksi kymmenestä oikeusvaikuttajasta uudistaja-kategoriassa. Lisäksi Sanna on saanut kansainvälisen ”Women in Law Award” palkinnon vuonna 2024 kategoriassa Legal Excellence.

Sanna on kirjoittanut suositut Oma Avioehto – ja Oma Testamentti – kirjat, jotka avaavat maanläheisesti näiden asiakirjojen laatimista omaan tapaukseen sopivaksi.

Täältä näet Sannan haastattelut.