Mitä palvelu sisältää?

Palvelu sisältää valitsemasi kestoisen puhelun. Vastuullisena asianajajana toimii Sanna Svahn.

Puhelun aikana tapauksesi käydään läpi ja annetaan suullisesti tilanteeseesi sopivat jatko-ohjeet. Puheluun kannattaa valmistautua kirjaamalla itselleen kaikki mieltä askarruttavat asiat ennakkoon ylös ja ottamalla itse puheluun mukaan muistiinpanovälineet vastauksia ja jatko-ohjeita varten.

Kuinka palvelu toimii?

  1. Klikkaa alla olevaa painiketta ja valitse avautuvalta sivulta haluamasi vaihtoehto.
  2. Maksa palvelu.
  3. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jossa on tarkemmat ohjeet puhelua varten.
  4. Soita sovittuna aikana vahvistusviestissä saamaasi puhelinnumeroon.

Mitä palvelu maksaa?

15 minuutin puhelinneuvonta 62,50 euroa
30 minuutin puhelinneuvonta 125 euroa
45 minuutin puhelinneuvonta 187,50
60 minuutin puhelinneuvonta 250 euroa

Muun hinnaston löydät täältä.

Mihin tarkoitukseen palvelua voi käyttää?

15 ja 30 minuutin neuvonta

Lyhyempikestoiset neuvonnat sopivat parhaiten yksittäisiä vastauksia kaipaaviin kysymyksiin.

Palvelu sopii myös sellaisiin pidempikestoisiin juttuihin, joissa asiakas ei halua avustajaa hoitamaan juttua, mutta tarvitsee kuitenkin lainopillista neuvontaa ja ohjeita. Tällöin neuvonnasta saa ohjeet kuhunkin vaiheeseen. Moni on kokenut raskaissa asioissa myös saavansa puheluista voimaa ja tukea silloin, kun ei tiedä mitä vaatimuksia voi omassa jutussa esittää ja mitkä ovat omat oikeudet ja velvollisuudet.

Palvelu ei sovi asiakirjojen, kuten oikeudenkäyntiasiakirjojen, perukirjojen, jakokirjen, tms. läpikäymiseen johtuen käytettävissä olevasta ajasta. Tällöin suositellaan tunnin puhelinneuvontaa. Poikkeuksen tästä muodostavat itse laadittujen testamenttien ja avioehtosopimusten läpikäynti ja tarkistus. Huomioithan kuitenkin, ettei asiakirjoihin perehdytä ennen puhelua.

45 ja 60 minuutin neuvonta

Pidempikestoiset neuvonnat sopivat parhaiten monimutkaisempiin tapauksiin tai alkuneuvotteluna pidempikestoisiin toimeksiantoihin. Puhelun aikana asia käydään perusteellisesti läpi, sovitaan jatkosta ja käydään myös läpi asian eteneminen puhelun jälkeen.

Toimita kaikki mahdolliset asiakirjat sähköpostitse hyvissä ajoin ennen puhelua. Huomioithan kuitenkin, ettei asiakirjoihin perehdytä ennakkoon. Tältä osin palvelu toimii aivan kuten tapauksissa, joissa alkutapaaminen sovitaan kasvotusten toimistolle.

Varaa aikasi täältä

 

TallennaTallenna