Mitä palvelu sisältää?

Palvelu sisältää valintasi mukaan joko 20 tai 60 minuutin puhelun ja vastuullisena asianajajana toimii Sanna Svahn.

Puhelun aikana tapauksesi käydään läpi ja annetaan suullisesti tilanteeseesi sopivat jatko-ohjeet. Puheluun kannattaa valmistautua kirjaamalla itselle kaikki mieltä askarruttavat asiat ennakkoon ylös ja ottamalla itse puheluun mukaan muistiinpanovälineet vastauksia ja jatko-ohjeita varten.

Kuinka palvelu toimii?

  1. Klikkaa alla olevaa painiketta ja valitse haluamasi vaihtoehto.
  2. Maksa palvelu.
  3. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jossa on tarkemmat ohjeet puhelua varten.
  4. Soita sovittuna aikana vahvistusviestissä saamaasi puhelinnumeroon.

Mitä palvelu maksaa?

20 minuutin puhelinneuvonta maksaa 99 euroa  ja 60 minuutin puhelinneuvonta maksaa 250 euroa. Molemmat hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Muun hinnaston näet täältä.

Mihin tarkoitukseen palvelua voi käyttää?

20 minuutin neuvonta

20 minuutin neuvonta on ollut suosituin yksittäisiin pikaista vastausta kaipaaviin kysymyksiin.

Palvelu sopii myös sellaisiin pidempikestoisiin juttuihin, joissa asiakas ei halua avustajaa hoitamaan juttua, mutta tarvitsee kuitenkin lainopillista neuvontaa ja ohjeita. Tällöin neuvonnasta saa ohjeet kuhunkin vaiheeseen. Moni on kokenut raskaissa asioissa myös saavansa puheluista voimaa ja tukea silloin, kun ei tiedä mitä vaatimuksia voi omassa jutussa esittää ja mitkä ovat omat oikeudet ja velvollisuudet.

Palvelu ei sovi asiakirjojen, kuten oikeudenkäyntiasiakirjojen, perukirjojen, jakokirjen, tms. läpikäymiseen johtuen käytettävissä olevasta ajasta. Tällöin suositellaan tunnin puhelinneuvontaa. Poikkeuksen tästä muodostavat itse laadittujen testamenttien ja avioehtosopimusten läpikäynti ja tarkistus. Huomioithan kuitenkin, ettei asiakirjoihin perehdytä ennen puhelua.

60 minuutin neuvonta

60 minuutin neuvonta sopii laajempaa neuvontaa tarvitseviin tapauksiin. Puhelun aikana asia käydään perusteellisesti läpi, sovitaan jatkosta ja käydään myös läpi asian eteneminen puhelun jälkeen.

Toimita kaikki mahdolliset asiakirjat sähköpostitse hyvissä ajoin ennen puhelua. Huomioithan kuitenkin, ettei asiakirjoihin perehdytä ennakkoon. Tältä osin palvelu toimii aivan kuten tapauksissa, joissa alkutapaaminen sovitaan kasvotusten toimistolle.

 

Varaa aikasi täältä