Mitä asiakirjoja palvelu sisältää?

Periaatteessa voit laadituttaa kauttamme minkä tahansa lainopillisen perhe- ja perintöoikeudellisen asiakirjan etänä toteutettavana palveluna.

Yleisimmin asiakirjan laatimispalvelua käytetään avioehtosopimuksen, testamentin tai ositussopimuksen laatimiseen.

Asiakirja voi myös olla vastapuolelle laadittava kirjelmä, edunvalvontavaltakirja, tuomioistuimelle tai pesänjakajalle annettava lausuma, hakemus, perinnönjakokirja, lahjakirja, tapaamissopimus, jne.

Mitä palveluun kuuluu?

Palveluun sisältyy neuvontapuhelu/t, jossa käymme perusteellisesti läpi taustasi ja toiveesi asiakirjalla saavutettavasta lopputuloksesta. Tämän jälkeen laaditaan asiakirja ja se lähetetään kommentoitavaksesi. Jos haluat asiakirjaan vielä muutoksia, tai asiakirjasta tulee vielä lisäkysymyksiä, sovitaan tarvittaessa uusi neuvottelu ja tehdään kaikki tarvittavat muutokset asiakirjaan.

Kun olet hyväksynyt lopullisen asiakirjan, ohjeistetaan sinua todistamisen ja asiakirjan lainvoimaiseksi saattamisen osalta. Lopuksi hoidat itse vielä (asiakirjasta riippuen) todistajien allekirjoitukset asiakirjaan ja muut tarvittavat toimenpiteet.

Vastuullisena asianajajana toimii Sanna Svahn.

Kuinka palvelu toimii?

  1. Valitse alta haluamasi asiakirja ja lue lisää palvelusta tai varaa aika puhelinneuvotteluun. (Mikäli haluat tarjouksen muun asiakirjan laatimisesta tai paketti-hinnan useammalle asiakirjalla, voit lähettää tarjouspyynnön täältä.)
  2. Saat vahvistusviestin ja jatko-ohjeet sähköpostiisi.
  3. Soita sovittuna aikana vahvistusviestissä saamaasi puhelinnumeroon. Puheluun kannattaa valmistautua kirjaamalla itselleen kaikki mieltä askarruttavat asiat ja asiakirjalla toivotut saavutettavat asiat ennakkoon ylös.
  4. Saat luonnoksen ilmoittamaasi sähköpostiin kommentteja varten.
  5. Lopullinen asiakirja toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiin.

Mitä palvelu maksaa?

Avioehtosopimus maksaa 200 euroa, testamentti 300 euroa ja edunvalvontavaltakirja 200 euroa etänä toteutettavana. Hinnoista saatetaan joutua poikkeamaan, mikäli asiakirjasta halutaan tavanomaista yksilöidympi tai asia muuten vaatii erikoisosaamista. Vastaavat henkilökohtaisena tapaamisena kasvotusten toteutetut palvelut maksaisivat 300 euroa (avioehtosopimus), 400-500 euroa (testamentti) ja 300 euroa (edunvalvontavaltakirja).

Muiden asiakirjojen osalta ja useamman asiakirjan paketista voit tutustua pakettipalveluihin tai voit myös pyytää tarjousta. Ilmoita tällöin selkeästi, että kyse on tarjouspyynnöstä ja selvitä mahdollisimman selkeästi ja yksilöidysti mistä asiakirjasta tai asiakirjoista on kyse ja kaikki asiakirjan sisältöön vaikuttavat tekijät.

AVIOEHTO200 EUR

TESTAMENTTI300 EUR

EDUNVALVONTAVALTAKIRJA200 EUR

 

PAKETTIPALVELUTALK 67 EUR

 

 

 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna