Mitä asiakirjoja palvelu sisältää?

Periaatteessa voit laadituttaa kauttamme minkä tahansa lainopillisen perhe- ja perintöoikeudellisen asiakirjan etänä toteutettavana palveluna.

Yleisimmin asiakirjan laatimispalvelua käytetään avioehtosopimuksen, testamentin tai ositussopimuksen laatimiseen.

Asiakirja voi myös olla vastapuolelle laadittava kirjelmä, edunvalvontavaltakirja, tuomioistuimelle tai pesänjakajalle annettava lausuma, hakemus, perinnönjakokirja, lahjakirja, tapaamissopimus, jne.

Mitä palveluun kuuluu?

Palveluun sisältyy neuvontapuhelu/t, jossa käymme perusteellisesti läpi taustasi ja toiveesi asiakirjalla saavutettavasta lopputuloksesta. Tämän jälkeen laaditaan asiakirja ja se lähetetään kommentoitavaksesi. Jos haluat asiakirjaan vielä muutoksia, tai asiakirjasta tulee vielä lisäkysymyksiä, sovitaan tarvittaessa uusi neuvottelu ja tehdään kaikki tarvittavat muutokset asiakirjaan.

Kun olet hyväksynyt lopullisen asiakirjan, ohjeistetaan sinua todistamisen ja asiakirjan lainvoimaiseksi saattamisen osalta. Lopuksi hoidat itse vielä (asiakirjasta riippuen) todistajien allekirjoitukset asiakirjaan ja muut tarvittavat toimenpiteet.

Vastuullisena asianajajana toimii Sanna Svahn.

Kuinka palvelu toimii?

  1. Valitse alta haluamasi asiakirja ja lue lisää palvelusta tai varaa aika puhelinneuvotteluun. Mikäli haluat tarjouksen muun asiakirjan laatimisesta tai paketti-hinnan useammalle asiakirjalla, voit lähettää tarjouspyynnön täältä.
  2. Saat vahvistusviestin ja jatko-ohjeet sähköpostiisi.
  3. Soita sovittuna aikana vahvistusviestissä saamaasi puhelinnumeroon. Puheluun kannattaa valmistautua kirjaamalla itselleen kaikki mieltä askarruttavat asiat ja asiakirjalla toivotut saavutettavat asiat ennakkoon ylös.
  4. Saat luonnoksen ilmoittamaasi sähköpostiin kommentteja varten.
  5. Lopullinen asiakirja toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiin.

Mitä palvelu maksaa?

Testamentti    300 euroa
– kotikäyntinä   400-500 euroa

Avioehtosopimus    200 euroa

Testamentti ja avioehtosopimus    400 euroa

Edunvalvontavaltakirja    200 euroa

Lahjakirja   200 euroa
kotikäyntinä 400 euroa

Ositussopimus    750 – 1 500 euroa

Automatisoidut asiakirjat

Nyt voit myös saada perusmuotoiset ja omilla tiedoillasi laaditut asiakirjat nopeasti ja todella edullisesti suoraan sähköpostiisi. Huom. Palvelu ei sisällä neuvontaa eikä yksityiskohtaisia ohjeita laatimiseen. Ohjeet kunkin asiakirjan osalta tarvittaviin jälkitoimiin tulevat sähköpostitse asiakirjan yhteydessä.

Lahjakirja  15 euroa

Avioehtosopimus  15 euroa

Avioerohakemus I-vaihe  15 euroa

Avioerohakemus II-vaihe  15 euroa

Edunvalvontavaltakirja  15 euroa

Pesänjakajahakemus avioero-ositusta varten  15 euroa

Muiden asiakirjojen osalta ja useamman asiakirjan paketista voit tutustua pakettipalveluihin tai voit myös pyytää tarjousta. Ilmoita tällöin selkeästi, että kyse on tarjouspyynnöstä ja selvitä mahdollisimman selkeästi ja yksilöidysti mistä asiakirjasta tai asiakirjoista on kyse ja kaikki asiakirjan sisältöön vaikuttavat tekijät.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna