Harjoittelija

Etsimme nyt kahta oikeustieteen opiskelijaa harjoittelijaksi

Asianajotoimisto Svahn Oy on vahvassa kasvussa oleva moderni perhe- ja perintöoikeudellisiin toimeksiantoihin keskittynyt asianajotoimisto. Tavoitteenamme on kasvaa Suomen johtavaksi perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja hoitavaksi asianajotoimistoksi.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimeksiantomme koostuvat sekä kotimaisista että ulkomaisista toimeksiannoista. Olemme myös edelläkävijöitä teknologian hyödyntämisessä asianajoalalla ja pyrimme jatkuvasti etsimään uusia, parempia ja asiakkaille mieluisampia tapoja tarjota lainopillisia asiantuntijapalveluita.

Etsimme nyt joukkoomme toisen tai kolmannen vuoden oikeustieteen opiskelijaa harjoittelijan työsuhteeseen.

Toimenkuvaasi kuuluu:

Toimistotöissä avustaminen; kuten tavanomaiset tulostus-, skannaus-, postitus-, ja arkistointityöt, asiakkaiden vastaanottaminen, puhelimeen vastaaminen, ostokset sekä kukkien kastelu.

Juristien avustaminen; kuten esteellisyysselvitykset, tutkimus- ja muut selvitystyöt, sihteerinä ja todistajana toimiminen ja oikeusapuhakemusten laatimiset.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteellisuutta, tiimityökykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, innostuneisuutta ja muiden kunnioittamista. Lisäksi hallitset erinomaisesti Office-ohjelmat sekä omaat erinomaiset englannin kielen taidot.

Harjoittelijan työ on osa-aikaista, keskimäärin 2–3 päivää viikossa ja harjoittelujakso kestää 4 kuukauden verran.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan kasvavassa modernissa asianajotoimistossa, monipuolisen ja haastavan työn, mukavan ja lämminhenkisen, mutta samalla myös tehokkaan, tavoitteellisen ja kunnianhimoisen tiimin.

Hoidamme vain perhe- ja perintöoikeudellisia asioita, joten kiinnostus näitä kohtaan on ehdottoman tärkeätä.

Jos tämä kuulosti sinulta, voit kysellä lisää tehtävästä toimistopäälliköltämme Susan Joutsenvuolta 044 354 7091 tai asianajaja Sanna Svahnilta 040 760 0557. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveella varustettuna 30.9 mennessä osoitteeseen toimisto@svahn.fi. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

 

Vastuullinen työnantaja