Harjoittelija

Etsimme harjoittelijaa

Asianajotoimisto Svahn Oy on vahvassa kasvussa oleva moderni perhe- ja perintöoikeudellisiin toimeksiantoihin keskittynyt asianajotoimisto. Tavoitteenamme on kasvaa Suomen johtavaksi perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja hoitavaksi asianajotoimistoksi.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimeksiantomme koostuvat sekä kotimaisista että ulkomaisista toimeksiannoista. Olemme myös edelläkävijöitä teknologian hyödyntämisessä asianajoalalla ja pyrimme jatkuvasti etsimään uusia, parempia ja asiakkaille mieluisampia tapoja tarjota lainopillisia asiantuntijapalveluita.

Etsimme nyt joukkoomme oikeustradenomia tai loppusuoralla olevaa oikeustieteen opiskelijaa harjoittelijan kokoaikaiseen työhön.

Mitä toimenkuvaasi kuuluu?

Toimistotöissä avustaminen; tavanomaiset tulostus-, skannaus-, postitus-, ja arkistointityöt, asiakkaiden vastaanottaminen, puhelimeen vastaaminen ja muut toimistotyöt.

Juristien avustaminen; tutkimus- ja muut selvitystyöt, sihteerinä ja todistajana toimiminen, oikeusapuhakemusten laatimiset ja muut juristien määräämät tehtävät kokemuksestasi riippuen.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteellisuutta, tiimityökykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivisuutta, muiden kunnioittamista ja erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta alalta tai aitoa kiinnostusta oikeudenalaa kohtaan, aikaisempaa kokemusta tiedonhausta ja selvitystöiden tekemisestä sekä erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Lisäksi hallitset erinomaisesti Office-ohjelmat sekä omaat erinomaiset suomen ja englannin kielen taidot.

Etusijalla ovat henkilöt, joilla on palava halu perhe- ja perintöoikeudelliseen oikeudenalaan ja jotka etsivät pitkäkestoista työpaikkaa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme aitiopaikan kasvavassa modernissa asianajotoimistossa, monipuolisen ja haastavan työn, mukavan ja lämminhenkisen, mutta samalla myös tehokkaan, tavoitteellisen ja kunnianhimoisen tiimin. 

Työ on kokoaikainen ja työaikasi kiinteä 8.30-16.30. Ensisijainen työntekopaikka on työtehtävistä johtuen Vantaan toimistomme.

Jos tämä kuulosti sinulta, voit kysellä lisää tehtävästä asianajaja Sanna Svahnilta 040 760 0557. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveella varustettuna osoitteeseen sanna.svahn@svahn.fi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Vastuullinen työnantaja