TERVETULOA SIVUILLENI

Palveluni keskittyvät perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin ja erikoisuutenani ovat täysin etänä hoidettavat palvelut. Kirjoitan säännöllisesti blogia, jonka kautta pyrin kirjoitusten ja videoiden kautta vastaamaan lukijoiden esittämiin kysymyksiin ja suurimpiin huolenaiheisiin. Kirjoitan myös Meidän lailla – blogia Me Naiset – lehden verkkosivulla.

Jos haluat pysyä ajan tasalla perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa, suosittelen seuraavia vaihtoehtoja:

  1. Tilaa uutiskirjeeni, jolloin saat sähköpostiisi kerran kuussa tiivistetysti kuukauden aikana julkaistut blogikirjoitukseni. Uutiskirjeessä on myös tilaajille suunnattuja etuja ja tarjouksia.
  2. Tykkää Facebook—sivuistani tai seuraa minua Instagramissa omilla tai firman sivuilla, joista löytyy vieläkin ajankohtaisempia julkaisuja ja paljon muuta mielenkiintoista. Tätä kautta saat myös vielä ajankohtaisempaa tietoa perhe- ja perintöoikeudellisista asioista ja myös välittömästi pääsyn uusimpiin kirjoituksiini ja videoihini.
  3. Voit myös tilata videot YouTuben kautta.
  4. Perehdy myös tarjoamiini palveluihin, joihin pääset tutustumaan myös alla olevasta valikosta.

Suosittelen käyttämään maalaisjärkeä blogikirjoitusten soveltuvuudesta omaan tapaukseen, sillä jokainen tapaus on aina oma kokonaisuutensa omine yksityiskohtineen. Mikäli tarvitset yksityiskohtaisempaa neuvontaa tai muita lainopillisia palveluita juuri omaan tapaukseesi liittyen, voit kääntyä puoleeni. Palveluista erityisesti puhelinneuvonta on ollut edullisuutensa vuoksi suosittu.

Valitse alta haluamasi palvelu

TallennaTallenna