TERVETULOA SIVUILLEMME

Palvelumme keskittyvät perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin ja erikoisuutenamme ovat täysin etänä hoidettavat palvelut. Kirjoitamme säännöllisesti blogia, jonka kautta pyrimme kirjoitusten ja videoiden kautta vastaamaan lukijoiden esittämiin kysymyksiin ja suurimpiin huolenaiheisiin.

Jos haluat pysyä ajan tasalla perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa, suosittelen seuraavia vaihtoehtoja:

  1. Tilaa uutiskirje, jolloin saat sähköpostiisi kerran kuussa tiivistetysti kuukauden aikana julkaistut blogikirjoitukset. Uutiskirjeessä on myös tilaajille suunnattuja etuja ja tarjouksia.
  2. Tykkää Facebook—sivuistamme tai seuraa minua Instagramissa omilla tai yrityksen sivuilla, joista löytyy vieläkin ajankohtaisempia julkaisuja ja paljon muuta mielenkiintoista. Tätä kautta saat myös vielä ajankohtaisempaa tietoa perhe- ja perintöoikeudellisista asioista ja myös välittömästi pääsyn uusimpiin kirjoituksiin ja videoihin.
  3. Voit myös tilata videot YouTuben kautta.
  4. Perehdy myös tarjoamiimme palveluihin, joihin pääset tutustumaan myös alla olevasta valikosta.

Suosittelemme käyttämään maalaisjärkeä blogikirjoitusten soveltuvuudesta omaan tapaukseen, sillä jokainen tapaus on aina oma kokonaisuutensa omine yksityiskohtineen. Mikäli tarvitset yksityiskohtaisempaa neuvontaa tai muita lainopillisia palveluita juuri omaan tapaukseesi liittyen, voit kääntyä puoleemme. Palveluista erityisesti puhelinneuvonta on ollut edullisuutensa vuoksi suosittu.