Etsimme kokenutta juristia

Asianajotoimisto Svahn Oy on vahvassa kasvussa oleva moderni perhe- ja perintöoikeudellisiin toimeksiantoihin keskittynyt asianajotoimisto. Tavoitteenamme on kasvaa Suomen johtavaksi perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja hoitavaksi asianajotoimistoksi ja myös kansainvälistyminen on tavoitteenamme.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme laajentamassa myös Helsinkiin ensi vuoden puolella. Toimeksiantomme koostuvat sekä kotimaisista että ulkomaisista toimeksiannoista. Olemme myös edelläkävijöitä teknologian hyödyntämisessä asianajoalalla ja pyrimme jatkuvasti etsimään uusia, parempia ja tehokkaampia tapoja tarjota lainopillisia asiantuntijapalveluita.

Etsimme nyt joukkoomme asianajajaa tai lupalakimiestä, joka kykenee hoitamaan itsenäisesti haastaviakin asiakastoimeksiantoja ja oikeudenkäyntejä.

Mitä tarjoamme?

Pääset kanssamme kasvamaan alasi huipuksi lämminhenkisessä, ennakkoluulottomassa, rohkeassa ja osaavassa tiimissä. Saat myös heti oman asiakaskunnan hoidettavaksesi, jonka määrän ja laadun voit kuitenkin itse päättää. Olemme jokainen tarkkoja asiakasvalinnoissamme ja pääset itse valitsemaan asiakkaasi omien arvojesi mukaisiksi. Kun henkilökemiat ja arvot asiakkaidemme kanssa sopivat yhteen, ovat asiakkaamme myös hyvin lojaaleja, asiakastyytyväisyys on huipussaan ja työ mielekästä.

Työ on kokoaikainen ja työaikasi joustava. Voit myös tehdä etätyötä, mutta tiimihengen ja työssä viihtymisen vuoksi toivomme ensisijaisesti työntekoa toimistolta käsin.

Mitä tarjoamme?

  • positiivisen, kannustavan ja osaavan työyhteisön
  • mielenkiintoiset ja haastavat toimeksiannot
  • vapauden valita asiakkaasi
  • osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen mahdollisuus myös kansainvälisiin toimeksiantoihin

Ketä etsimme?

Olet valmistumisesi jälkeen työskennellyt tiiviisti tai yksinomaan perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen parissa mielellään jo muutaman vuoden ja nämä ovat aidosti sydäntäsi lähellä. Sinulla on mahdollisesti myös osaamista joko verotus- tai yritysoikeudesta.  Sinulla on kokemusta oikeudenkäynneistä ja pystyt hoitamaan niitä itsenäisesti. Olet myös valmis brändäämään itseäsi ja osaamistasi muun muassa kirjoittamalla yrityksen kotisivulle blogikirjoituksia erinäisistä perhe- ja jäämistöoikeudellisista aiheista ja osallistumalla asiakastapahtumiin.

Etsit pitkäkestoista työpaikkaa, jossa voit kasvaa ja kehittyä niin juristina, ihmisenä kuin tiimiläisenä. Olet luonteeltasi positiivinen, itseohjautuva, tiimihenkinen ja tarkka. Osaat myös ilmaista rakentavasti mielipiteesi. Kannat aina vastuun omasta tekemisestäsi ja työsi tuloksesta. Juristina olet tehokas ja vastuuntuntoinen ammattilainen ja osoitat aina kunnioitusta niin kollegoita, asiakasta kuin vastapuoltakin kohtaan. Haluat aidosti löytää asiakkaalle ratkaisuja ja osaat kuunnella asiakasta. Hallitset Mac-ympäristön ja uuden teknologian tai olet nopea oppimaan. 

Mitä odotamme sinulta?

  • OTM/OTK tutkinto
  • asianajaja/luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
  • kokemusta perhe- ja jäämistöoikeudellisista toimeksiannoista
  • kokemusta oikeudenkäynneistä
  • oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä
  • asiakastyytyväisyys, muiden kunnioittaminen ja halu kehittää itsesi alasi huipuksi ovat itsellesi ensisijaisen tärkeitä

Jos tämä kuulosti sinulta, voit kysellä lisää tehtävästä asianajaja Sanna Svahnilta, puh. 040 760 0557. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveella varustettuna osoitteeseen sanna.svahn@svahn.fi. Työ alkaa heti, kun sopiva ehdokas on löytynyt tai sopimuksen mukaan.

 

 

 

Vastuullinen työnantaja