kokenut AA tai lupalakimies

Lapsiasioita hoitava asianajaja/lupalakimies 


Asianajotoimisto Svahn Oy on vahvassa kasvussa oleva moderni perhe- ja perintöoikeudellisiin toimeksiantoihin keskittynyt asianajotoimisto. Tavoitteenamme on kasvaa Suomen johtavaksi perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja hoitavaksi asianajotoimistoksi ja myös kansainvälistyminen on tavoitteenamme.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimeksiantomme koostuvat sekä kotimaisista että ulkomaisista toimeksiannoista. Olemme myös edelläkävijöitä teknologian hyödyntämisessä asianajoalalla ja pyrimme jatkuvasti etsimään uusia, parempia ja tehokkaampia tapoja tarjota lainopillisia asiantuntijapalveluita. 

Mitä tarjoamme?

• positiivisen, kannustavan ja osaavan työyhteisön 
• mielenkiintoiset ja haastavat toimeksiannot 
• vapauden valita asiakkaasi
• automaattisen asiakasvirran
• osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen mahdollisuus myös kansainvälisiin toimeksiantoihin 
 

Pääset kanssamme kasvamaan alasi huipuksi lämminhenkisessä, ennakkoluulottomassa, rohkeassa ja osaavassa tiimissä. Saat myös heti oman asiakaskunnan hoidettavaksesi, jonka määrän ja laadun voit kuitenkin itse päättää. Olemme jokainen tarkkoja asiakasvalinnoissamme ja pääset itse valitsemaan asiakkaasi omien arvojesi mukaisiksi. Kun henkilökemiat ja arvot asiakkaidemme kanssa sopivat yhteen, ovat asiakkaamme myös hyvin lojaaleja, asiakastyytyväisyys on huipussaan ja työ mielekästä. 

Työ on kokoaikainen ja työaikasi joustava. Voit myös tehdä etätyötä, mutta tiimihengen ja työssä viihtymisen vuoksi toivomme ensisijaisesti työntekoa toimistolta käsin. 

Ketä etsimme? 

Olet valmistumisesi jälkeen työskennellyt tiiviisti tai yksinomaan perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen parissa mielellään jo muutaman vuoden ja erityisesti lasten huoltoon liittyvät asiat ovat aidosti sydäntäsi lähellä. Sinulla on kokemusta oikeudenkäynneistä ja pystyt hoitamaan niitä itsenäisesti.  

Etsit pitkäkestoista työpaikkaa, jossa voit kasvaa ja kehittyä niin juristina, ihmisenä kuin tiimiläisenä. Olet luonteeltasi positiivinen, itseohjautuva, tiimihenkinen ja tarkka. Osaat myös ilmaista rakentavasti mielipiteesi. Kannat aina vastuun omasta tekemisestäsi ja työsi tuloksesta. Juristina olet tehokas ja vastuuntuntoinen ammattilainen ja osoitat aina kunnioitusta niin kollegoita, asiakasta kuin vastapuoltakin kohtaan. 

Haluat aidosti löytää asiakkaalle ratkaisuja ja osaat kuunnella asiakasta. Hallitset Mac-ympäristön, Office-ohjelmat ja uuden teknologian tai olet nopea oppimaan. 

Mitä odotamme sinulta?


• asianajaja/luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja 
• kokemusta erityisesti lasten huoltoon liittyvistä asioista ja oikeudenkäynneistä 
• oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä 
• asiakastyytyväisyys, muiden kunnioittaminen ja halu kehittää itseäsi alasi huipuksi ovat itsellesi ensisijaisen tärkeitä
• arvostamme kokemusta sovittelusta

Jos tämä kuulosti sinulta, voit kysellä lisää tehtävästä asianajaja Sanna Svahnilta. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi täältä. Työ alkaa heti, kun sopiva ehdokas on löytynyt tai sopimuksen mukaan. 

 

 

 

Vastuullinen työnantaja