Tiesitkö, että asianajopalveluitakin voi nyt saada omasta sijainnistasi riippumatta ja täysin omatoimisille asiakkaillekin?

Asianajotoimisto Svahn Oy:n asianajopalvelut painottuvat etänä hoidettaviin toimeksiantoihin, jolloin kaikki tarjolla olevat palvelut hoituvat omasta maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta. Tarvitset vain puhelimen, sähköpostiosoitteen ja toimivan internet-yhteyden!

Palvelun joustavuudesta johtuen asiakaskunta muodostuu käytännössä katsoen täysin ulkopaikkakuntalaisista ja erityisesti omatoimisemmista asiakkaista, jotka usein haluavat neuvontaa tai muuta apua vain yksittäiseen asiaan tai vaiheeseen.

Palveluista ylivoimaisesti suosituimpia ovat olleet puhelinneuvontapalvelut. Palvelutarjontaan sisältyy myös asiakirjan laatimisia, kirjoja ja pakettipalveluita. Voit näistä valita tapaukseesi, budjettiisi ja itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Sanna Svahn kirjoittaa myös blogia, jossa on saatavilla runsaasti tietoa perhe- ja perintöoikeudellisista asioista ilmaiseksi.

Mikäli olet omatoiminen ja haluat hoitaa oman asiasi mahdollisimman kustannustehokkaasti ja itsenäisesti, mutta haluat kuitenkin neuvontaa ja selkeät ohjeet, on palvelutarjonnassa nyt myös tuotteita ja pakettipalveluita, joiden avulla saat laadittua oman asiakirjan tai hoidettua oman asiasi selkeiden ohjeiden, mallipohjien ja runsaiden lisätietojen avulla. Nämä asianajopalvelut on laadittu asiakkaiden toiveesta ja sisältö asiakkailta saatujen palautteen ja toiveiden pohjalta.

Mikäli haluat kuitenkin henkilökohtaisen tapaamisen, voit valita tapaamisen Vantaan toimistolle. Kannattaa myös tiedustella kotikäynnin mahdollisuutta, jos se on itsellesi ainoa tai toivotuin vaihtoehto.

Miten palvelut eroavat perinteisen asianajotoimiston palveluista?

Selkein ero perinteisen asianajotoimiston palveluihin on, että neuvottelut hoidetaan puhelimitse ja sähköpostitse ja mahdollisten asiakirjojen todistajat hankit itse. Etänä hoidettavat palvelut ovat kuitenkin osoittautuneet merkittävästi edullisemmiksi, tehokkaammiksi ja joustavemmiksi, kuin perinteiset asianajotoimistojen palvelut.

Mikäli kyse on oikeudenkäynnistä tai muusta sellaisesta toimeksiannosta, joka saattaa edellyttää henkilökohtaista osallistumista itseltäni, saattaa etänä hoidettavissa toimeksiannoissa ensimmäinen kasvotusten tapahtuva tapaamisemme olla vasta itse oikeudenkäynnissä tai pesänjakajan luona. Tätä ei missään vaiheessa ole kuitenkaan koettu huonoksi asiaksi, vaan luottamussuhde on muodostunut aina jo ensimmäisen puhelun aikana.