7 päivän haaste

Elämäsi tärkeimmät asiakirjat kuntoon
– ILMAINEN –

Ilmoittaudu mukaan lisäämällä yhteystietosi alle

 

privacy Tietojasi ei jaeta ulkopuolisille. Saat minulta myös muuta aiheeseen liittyvää hyödyllistä tietoa jatkossa. Voit poistua listalta koska tahansa.

Mikä on haasteen tarkoituksena?

Tämän haasteen tarkoituksena on auttaa sinua ottamaan ensimmäinen ja usein se vaikein askel kohti tärkeiden asiakirjojen kuntoon järjestämistä. Haaste kestää 7 päivää ja se on siis täysin ilmainen.

Haasteen avulla pystyt hahmottamaan mitkä lainopilliset asiakirjat itselläsi tulisi olla laadittuna, mitä kukin asiakirja tarkoittaa, mitä tai mistä kullakin voi sopia tai määrätä, mitä vaihtoehtoja näiden asiakirjojen laatimiselle on tarjolla. Tarjoamme myös muokattavat mallipohjat yleisimmistä vaihtoehdoista käyttöösi, nämäkin ilmaiseksi.

Haasteessa olevat tiedot ja materiaalit löytyvät jo blogistamme, mutta haasteessa ne on vain koottu helpompaan muotoon. Et joudu siis etsimään eri asioita useampaan kertaan, vaan saat kaiken kerralla suoraan sähköpostiisi. Ja yksityiskohtaisempaa tietoa löydät aina tarvittaessa blogikirjoituksistamme.

Mitä asiakirjoja haasteeseen sisältyy?

Haasteeseen sisältyvät avioehtosopimus, edunvalvontavaltakirja, testamentti, lahjakirja ja hoitotestamentti.

Kuinka usein saan viestejä?

Lähetämme uuden viestin joka aamu seitsemän päivän ajan. Jos mieli muuttuu, voit poistua listalta koska tahansa.

Mitä haaste edellyttää itseltäni?

Haaste ei maksa mitään ja voit lopettaa osallistumisesi koska tahansa. Jos kuitenkin haluat ajatuksella osallistua haasteeseen ja tehdä sen kunnolla, tarvitset vain tekemisen meiningin, positiivisen asenteen ja noin 5-15 minuuttia aikaa päivittäin viestien lukemiseen ja lisäksi tarvitsemasi ajan asiakirjojen laatimiseen.

Voit myös käydä viestit läpi täysin omien aikataulujesi mukaisesti ja lukea ne kerralla vasta sitten kun aika on itsellesi otollisempi.