5 päivän haaste

.

.

Mitä haasteeseen sisältyy?

Haasteen tarkoituksena on auttaa sinua selviytymään pesänjakajalle edenneestä riitaisesta avioerosta kunnialla.

Haasteen aiheet ovat seuraavat:
1. pv: Pesänjakajahakemus
2. pv: Omaisuusluettelo
3. pv: Vaatimusten esittäminen
4. pv: Vinkkejä kokouksiin osallistumiseen
5. pv: Muita ohjeita ja vinkkejä varmistaaksesi hyvän lopputuloksen

5 päivän haaste on täysin ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään.

5 päivän haaste

Miksi ilmainen haaste?

Sanna Svahn toimii paljon pesänjakajana riitaisissa avioeroissa ja kuolinpesissä. Haasteen kehittämisen taustalla on ollut halu selkeyttää riitaisen eron prosessia pesänjakajalla.

Monelle pesänjakoprosessi on mysteeri, josta ei löydy kunnolla tietoa mistään. Usein myös asianosaisten kulut lisääntyvät vain sen vuoksi, että pesänjajakan rooli on ymmärretty väärin tai vaatimusten esittämisen ja esittämistavan merkitystä ei ole ymmärretty oikein.

Keitä me olemme?

Asianajotoimisto Svahn Oy on täysin perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin keskittynyt asianajotoimisto. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomea ja kansainvälisesti. Toimistomme sijaitsee Vantaalla. Erikoisuutenamme ovat ilmaispalvelut, joiden tarkoituksena on helpottaa myös sellaisten henkilöiden tilannetta, jotka eivät halua tai joilla ei ole varaa omaan lainopilliseen avustajaan.

Olemme edelläkävijöitä erityisesti uusien ja asiakkaalle mieluisampien ja tehokkaampien toimintatapojen kehittämisessä. Asianajajaliitto nimesikin omistajamme Sanna Svahnin vuonna 2019 yhdeksi sadasta oikeusvaikuttajasta.

Osallistu haasteeseen lisäämällä sähköpostiosoitteesi alle

.

.

Saat yhden sähköpostin päivittäin 5 päivän ajan. Tämän jälkeen säilyt sähköpostilistoillamme, mutta voit poistua listalta koska tahansa.
Voit lukea lisää rekisteriselosteestamme täältä.

.